Barion Pixel

TECHNOLÓGIA

UnderShield® és C.E.F® technológia

Textilmérnökeink azzal a céllal fejlesztettek ki egy merőben új, technikai ruházati alapanyagot, hogy ezáltal is hozzájáruljanak mind a professzionális, mind az amatőr sportolók, illetve a fizikai munkát végzők jobb teljesítményéhez. Így született meg az Carbon Energized Fiber®: a karbonszállal egyesített textil-alapanyag.

Az UnderShield® márka kínálatában megtalálható ruházati termékek gyártásakor egyedülálló anyagkombinációt használunk, ami egy különleges szövetkeveréket és a szabadalmaztatott, újdonságnak számító, professzionális technikai tulajdonságokkal rendelkező száltechnikát egyesít magában: a Dryarn® és a Carbon Energized Fiber® technológiák párosítását.

Carbon Energized Fiber® – C.E.F.®

Az eredeti Carbon Energized® szövetanyagot aktív karbonszállal ötvöztük, amely így képes a humán termodinamikai folyamatokat követni, és ezáltal elősegíteni a jobb sportteljesítményt.

Kimutatták, hogy a Carbon Eneregized Fiber® technológiával készült ruházat növeli a sportolói teljesítményt azzal, hogy a C.E.F.® konduktivitásának köszönhetően közép- és hosszú távon az előnyösebb izomvédelmet is elősegíti.

Dryarn®

Ez az anyag, amely a poliészternél jobb légáteresztő és páraelvezető képességekkel, jobb hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, mint a gyapjú, és könnyebb, mint bármely jelenleg használt más ruházati alapanyag. Közepes és nagy intenzitású tréning, a mindennapi fizikai munka esetén a Dryarn® alapanyaggal készült ruházat elvezeti a hőleadás miatt keletkező izzadságot a testfelületről, segítve a test hőszabályozását, és biztosítva annak szárazon tartását.

A Dryarn®-ból készült ruházatok 32%-kal könnyebbek, mint a gyapjúból készültek, és 34%-kal könnyebbek, mint a poliészter anyagból készültek. A Dryarn® tehát, az anyag összetételéből adódóan könnyű és komfortos viseletet biztosít a nehéz teljesítményű mozgás során.

Bővebb információ a gyártó alábbi honlapján angol és olasz nyelven olvasható:

The Fibre – Dryarn

AJÁNLOTT IDŐJÁRÁSI KÖRÜLMÉNYEK

AZ ANYAG VÍZMEGKÖTŐ KÉPESSÉGE

PÁRAELVEZETÉSI INDEX

STANDARD 100 OEKO-TEX®

A “STANDARD 100 by OEKO-TEX®” a világ egyik legismertebb textilcímkéje, amely a ruházati termék összetevőinek károsanyag-tartalmának vizsgálatát és a felhasznált alapanyagok eredetét, minőségét igazolja. Ez a címke a vevők bizalmát és a magas termékbiztonságot jelenti.

Ha egy ruházati termék a “STANDARD 100 by OEKO-TEX®” címkét viseli, akkor Ön biztos lehet abban, hogy a termék minden alkotórészét, azaz minden cérnát, gombot és egyéb kiegészítőket káros anyagokra teszteltek, és ezért az árucikk emberi használat és ökológiai szempontból is ártalmatlan.

A “STANDARD 100 by OEKO-TEX®” szabvány határértékei felülmúlják a nemzeti és nemzetközi követelményeket.

Elérhetőségeink

Linea Verde Sport Kft.

H - 1223 Budapest, Rózsakert u. 3-11. C. ép.

ciao@undershield.hu

+36 30 878 6499