Barion Pixel

Fizetési módok

Fizetési módok

 

Fizetési módjainkat az alábbiakban részletezzük.

  • Fizetés utánvétellel:

A megrendelt termék ellenértékét a GLS futár részére kell kiegyenlíteni. Ez alkalommal a fizetés megvalósulhat készpénzben és bankkártyás fizetéssel is.

  • Fizetés bankkártyával:

Barion által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást biztosítjuk.

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el.

A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

A Barion egy elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás. Segítségével fizethetsz online áruházunkban bankkártyával, akár regisztráció nélkül vagy prepaid egyenlegről.

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet. Ha nincsen bankkártyád, fizetéshez használhatod, az előre feltölt Barion egyenlegedet, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel tudsz feltölteni, illetve amire ismerőseid is tudnak neked pénzt küldeni. Ebben az esetben e-mailcímed és jelszavad megadásával tudsz fizetni.

Tudj meg többet a Barion fizetésről >

Elérhetőségeink

Linea Verde Sport Kft.

H - 1223 Budapest, Rózsakert u. 3-11. C. ép.

ciao@undershield.hu

+36 30 878 6499